Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Grada Kaštela - povećan broj i iznos stipendija

Gradonačelnik Denis Ivanović raspisuje natječaj za dodjelu stipendija Grada Kaštela za školsku/akademsku godinu 2020./2021. Prema natječaju, ove godine bit će dodijeljeno 20 stipendija više nego prethodnih godina što znači ukupno 140 stipendija

a) 70 stipendija za uspjeh u školi/fakultetu – 25 učeničkih i 45 studentskih,
b) 70 stipendija prema socijalnom statusu – 25 učeničkih i 45 studentskih.

Također, Grad je povećao i iznos stipendija po studentu odnosno učeniku pa za učenike iznos stipendije iznosi 500 kn, a za studente 1000 kn mjesečno. Stipendija Grada Kaštela dodjeljuje se za 10 mjeseci, računajući od 1. rujna 2020. godine.

Prijave za dodjelu stipendija, sa potrebnim prilozima, kandidati mogu dostaviti od dana objave natječaja, 1. listopada 2020. do zaključno 20. listopada 2020. godine, na adresu:

Grad Kaštela
Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove
Braće Radić 1
Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Kaštela

Više informacija o pravilima i uvjetima natječaja, pročitajte u priloženim dokumentima