Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

Polaganje vijenaca, svečana sjednica Gradskog vijeća i koncert „Sva si jubav moja“ ove srijede

Ove srijede, 4. ožujka na sam Dan grada Kaštela započinje polaganje vijenaca pred spomenikom dr. Franji Tuđmanu u Kaštel Lukšiću i podno spomen obilježja na Malačkoj, a potom je na rasporedu svečana sjednica Gradskog vijeća s početkom u 11 sati u restoranu „Nautic“ u Kaštel Gomilici gdje će tim povodom biti dodijeljene nagrade i priznanja najzaslužnijim građanima.

Istoga dana, u kinu Sv. Juraj u Kaštel Sućurcu s početkom u 19.30 sati održat će se svečani koncert povodom Dana Grada „Sva si jubav moja“, a nastupaju klape Sveti Jeronim, Štorija, Zvono - Kistanje, ŽVS Kaštelanke te KUD-ovi 7 Kaštela, Ante Zaninović i Putalj. Ulaz na koncert je slobodan.