Sukladno članku 56. Zakona o javnoj nabavi (NN 90/11) te članku 5. Uredbe o objavama javne nabave (NN 10/12), sve objave se objavljuju u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske. Objave na ovoj stranici služe u informativne svrhe, te za pripremu ponude preporučujemo preuzimanje dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske iz razloga što se gospodarski subjekti prilikom preuzimanja dokumentacije sa stranica Elektroničkog oglasnika javne nabave evidentiraju da su preuzeli dokumentaciju te se gospodarskim subjektima u slučaju da naručitelj uvrsti novi dokument ili izmjeni postojeći za predmetnu nabavu automatski dostavlja obavijest elektroničkom poštom kojom ih se obaviještava o promijeni dokumentacije za predmetnu nabavu.

Izložba slika uz večer poezije Dinka Bekavca

Kaštelanski slikar Dinko Bekavac, večeras, 3.rujna s početkom u 19.30 sati u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću još jednom će domaćoj publici predstaviti dio svog bogatog slikarskog opusa i poezije.

Dinko Bekavac, koji se aktivnim slikarstvom počeo baviti u svojim umirovljeničkim danima, na svojim slikama donosi svu ljepotu, tajnovitost, vedrinu i čežnju mora, portreta i drugih motiva, ali prvenstveno ljubavi.Svoje slike do sada je predstavio na brojnim skupnim i samostalnim izložbama.

Svu ljepotu prikazanu na slikama, Bekavac od prije nekoliko godina pretače i u stihove pa je tako nastala i poezija , a neke od pjesama iz njegove zbirke imat će priliku čuti i svi oni koji dođu na otvaranje izložbe.

Ovo događanje organizira se kao dio programa ovogodišnjeg Kaštelanskog kulturnog ljeta, organizator je Grad Kaštela, a izložba se može pogledati do 10. rujna.