Subota
27.05.2017

Otvorena savjetovanja

Grad Kaštela objavljuje poziv na Javni uvid u Nacrt prijedloga Programa zaštite zraka, ozonskog sloja, ublažavanja klimatskih promjena i prilagodbe klimatskim promjenama za područje Grada Kaštela zbog pribavljanja primjedbi, prijedloga i mišljenja zainteresirane javnosti.

Javni uvid u Nacrt prijedloga Programa zaštite zraka trajati će 30 dana i to od 16. svibnja 2017.g. do 16. lipnja 2017.g.

 

Obavijest o javnom uvidu

Informacija o Nacrtu prijedloga Programa zaštite zraka

Nacrt prijedloga Programa zaštite zraka ozonskog sloja ublažavanje klimatskih promjena i prilagodbe klimatskim promjenama za područje Grada Kaštela

Obrazac za sudjelovanje javnosti

 

—————————————————————————————————————————————————————

 

Grad Kaštela je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa internetu na području Kaštela.
Projekt Razvoja obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Kaštela, Grad Split, Grad Trogir, Općina Lećevica, Općina Marina, Općina Okrug, Općina Prgomet, Općina Primorski Dolac i Općina Seget.

Projekt se provodi pod Okvirnim nacionalnim programom za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije.

Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, nositelj projekta dana 6.4.2017. pokreće javnu raspravu o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Kaštela.

Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 8.5.2017. putem elektroničke pošte, na adresu: javna.rasprava.NGA@kastela.hr.

Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama:

1. Obavijest o pokretanju javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Kaštela

2. Plan razvoja širokopojasne infrastrukture

3. Nacrt – projekt razvoja

4. Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi

 

 

ZATVORENA SAVJETOVANJA