Četvrtak
23.11.2017

Otvorena savjetovanja

U svrhu informiranja javnosti, dana 20. studenog 2017. god. objavljuje se Opći dio proračuna Grada Kaštela 2018.-2020. – prijedlog  i Posebni dio proračuna Grada Kaštela 2018.-2020. – prijedlog te se poziva zainteresirana javnost da dostavi svoja mišljenja i prijedloge do 30. prosinca 2017. godine.

OBRAZAC-SAVJETOVANJE-Proračun-Grad-Kaštela

Posebni dio proračuna 2018-2020.-prijedlog

Opći dio proračuna 2018-2020.-prijedlog

————————————————————————————————–

U svrhu informiranja javnosti, dana 03. studenog 2017. god objavljuje se Informacija o provedbi postupka određivanja sadržaja strateške studije o utjecaju na okoliš za III. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Kaštela, te se poziva zainteresirana javnost da dostavi svoja mišljenja i prijedloge za sadržaj strateške studije u roku od 30 dana od dana objave ove informacije.

Informacija o provedbi postupka određivanja sadržaja strateške studije o utjecaju na okoliš za III. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Kaštela

Odluka o početku postupka strateške procjene utjecaja na okoliš za III. Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Kaštela

——————————————————————————————————-

Grad Kaštela nositelj je projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa internetu na području Kaštela.

Projekt obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Kaštela, Grad Split, Grad Trogir, Općina Lećevica, Općina Marina, Općina Okrug, Općina Prgomet, Općina Primorski Dolac i Općina Seget.

Provodi se u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP). Projekt će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije čime se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, nositelj projekta s danom 24.08.2017. pokreće postupak javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Kaštela.
Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 25.09.2017. putem elektroničke pošte, na adresu: javna.rasprava.NGA@kastela.hr.

Obavijest o pokretanju javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa

Nacrt Plan razvoja širokopojasne infrastrukture

Prilog 3. nacrta PRŠI

Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi

—————————————————————————————————————————————————————

Grad Kaštela je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa internetu na području Kaštela.
Projekt Razvoja obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Kaštela, Grad Split, Grad Trogir, Općina Lećevica, Općina Marina, Općina Okrug, Općina Prgomet, Općina Primorski Dolac i Općina Seget.

Projekt se provodi pod Okvirnim nacionalnim programom za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije.

Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno strukturnim pravilima ONP-a, nositelj projekta dana 6.4.2017. pokreće javnu raspravu o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Kaštela.

Svi podaci i očitovanja operatora i drugih zainteresiranih strana primati će se zaključno do 8.5.2017. putem elektroničke pošte, na adresu: javna.rasprava.NGA@kastela.hr.

Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama:

1. Obavijest o pokretanju javne rasprave o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Kaštela

2. Plan razvoja širokopojasne infrastrukture

3. Nacrt – projekt razvoja

4. Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi

5._Izvješće o_provedenom_postupku_javne_rasprave

 

 

ZATVORENA SAVJETOVANJA