Subota
22.09.2018

Grad Kaštela – Božićni program 2017.

27.10.2017 | Obavijesti

Božićni program 2017. u Kaštelima ove godine donosi mnoštvo zanimljivih događanja, glazbeno – scenskih igrokaza i predstava, te humanitarnih priredbi među kojima je Božićni grad – popularne kućice uz bogat glazbeno – scenski program. Svečano otvorenje započinje 02. prosinca i trajat će sve do 06 siječnja 2018. i to u vremenu od 10 do 24 sata. Uz bogatu ponudu jela i pića, za što će se pobrinuti obrtnici na štandovima popularnih kućica, Grad Kaštela organizira i raznoliki zabavni program. Uz glazbu uživo građani će se zabavljati svake subote od 20 do 24 sata, a nastupit će: Miro Boem (2.12.), Barbarosa (9.12.), NonStop (16.12.), Flowers (23.12.), Galaxy (30.12.) i Vox Box (6.1.2018.). Na sam blagdan Božića na brcu će nastupiti Petar Dragojević sa svojim bandom, a u četvrtak 21. prosinca s početkom u 21 sat održat će se veliki koncert kojega će prirediti Mate Bulić sa svojim glazbenim sastavom. Sve ostale dane za dobru glazbu će se pobrinut trojica vrsnih DJ-eva, koji će glazbom držati štimung od 20 sati sve do ponoć. Na Badnjak i Staru godinu Božićni grad bit će otvoren do 18 sati.

Također u okviru programa nalazi se i paljenje adventskih svijeća što organiziraju Turistička zajednica grada Kaštela i Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine „Šušur“ pod pokroviteljstvom Grada Kaštela.

I ove godine u božićnom programu najviše će uživati najmlađi koje će u Kaštel Sućurcu razveseliti dolazak sv. Nikole brodom, Humanitarne sportske igre karnevalskih udruga (nošenje fritule na kućerinu, ples s fritulama, jedenje fritula zatvorenih očiju i vezanih ruku).

-Ovo je druga godina zaredom da organiziramo Božićni grad, odnosno popularne kućice. S obzirom na bogati glazbeni program uvjeren sam kako će naši građani i njihovi gosti prepoznati ovu manifestaciju za koju vjerujem da će postati tradicionalni događaj u našem gradu. Atmosfera na kućicama zasigurno će biti bolja nego lani, upravo zbog bogatog glazbenog programa. Mogu najaviti kako već sada razmišljamo da se popularne kućice dogodine prošire i na druge lokacije u Kaštelima, a isto tako vjerujem kako ćemo iduće godine organizirati javni doček Nove godine na jednom od gradskih trgovakazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Božićni program 2017. pogledajte u priloženom dokumentu:

 

 

 

———————————————————————————————-

Na zadovoljstvo brojnih Kaštelana i njihovih gostiju u Kaštelima će i ove godine biti organiziran “Božićni grad” -popularne kućice za čije je postavljanje gradonačelnik Denis Ivanović raspisao javni natječaj. Tijekom održavanja Božićnog grada u sklopu kojeg će se postaviti sedam kućica organiziran je bogati glazbeni program. Grad je ove godine raspisao natječaj za postavljanje sedam kućica, a cijena najma javne površine iznosi 3000 kuna. Prijaviti se mogu svi zainteresirani s registriranom ugostiteljskom djelatnošću na području Grada Kaštela.

Zahtjevi se podnose od dana objave ovog javnog poziva na službenim stranicama Grada Kaštela do 15. studenog 2017. u pisarnicu Grada Kaštela, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac IV. Kat, soba br. 2. Program “Božićni grad” trajat će u razdoblju od 02. prosinca 2017. – 06. siječnja 2018. godine.

Za razliku od prošle godine Grad Kaštela ove je godine organizirao bogati glazbeni program koji na Brcu u Kaštel Starom započinje od 2. prosinca 2017. godine a trajat će do 6. siječnja 2018. godine, i to u vremenu od 10 do 24 sata. Uz bogatu ponudu jela i pića, za što će se pobrinuti obrtnici na štandovima popularnih kućica, Grad Kaštela organizira i raznoliki zabavni program. Uz glazbu uživo građani će se zabavljati svake subote od 20 do 24 sata, a nastupit će: Miro Boem (2.12.), Barbarosa (9.12.), Non-Stop (16.12.), Flowers (23.12.), Galaxy (30.12.) i Vox Box (6.1.2018.).

Na sam blagdan Božića na brcu će nastupiti Petar Dragojević sa svojim bendom, a u četvrtak 21. prosinca s početkom u 21 sat održat će se veliki koncert kojega će prirediti Mate Bulić sa svojim glazbenim sastavom. Sve ostale dane za dobru glazbu će se pobrinut trojica vrsnih DJ-eva, koji će glazbom držati štimung od 20 sati sve do ponoć. Na Badnjak i Staru godinu Božićni grad bit će otvoren do 18 sati.

-Ovo je druga godina zaredom da organiziramo Božićni grad, odnosno popularne kućice. S obzirom na bogati glazbeni program uvjeren sam kako će naši građani i njihovi gosti prepoznati ovu manifestaciju za koju vjerujem da će postati tradicionalni događaj u našem gradu. Atmosfera na kućicama zasigurno će biti bolja nego lani, upravo zbog bogatog glazbenog programa, a mogu najaviti kako već sada razmišljamo da se popularne kućice dogodine prošire i na druge lokacije u Kaštelima, a isto tako vjerujem kako ćemo iduće godine organizirati javni doček Nove godine na jednom od gradskih trgova- kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Detaljnije o načinu i uvjetima prijave, pročitajte u priloženom dokumentu

Javni-poziv-božićni-grad-2017 

——————————————————————————————————-

Kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović objavio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za postavljanje božićnih kućica u sklopu manifestacije “Božićni grad” na Brcu u Kaštel Starom. Prijaviti se mogu svi zainteresirani s registriranom ugostiteljskom djelatnošću na području Grada Kaštela.

Zahtjevu za korištenje lokacije za postavljanje kućice potrebno je priložiti Rješenje o upisu u obrtni registar ako se radi o fizičkoj osobi ili Rješenje o upisu u sudski registar za pravne osobe te fotografiju božićne kućice izrađenu prema članku 6. Plana rasporeda i pravilnika o postavljanju božićnih kućica.

Zahtjevi se podnose od dana objave ovog javnog poziva na službenim stranicama Grada Kaštela do 15. studenog 2017. u pisarnicu Grada Kaštela, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac IV. Kat, soba br. 2.

Program “Božićni grad” trajat će u razdoblju od 02. prosinca 2017. – 06. siječnja 2018. godine. Detaljnije o načinu i uvjetima prijave, pročitajte u priloženom dokumentu.

Javni poziv – božićni grad 2017