Nedjelja
24.06.2018

Zatvoreno kaštelansko kulturno ljeto

4.9.2017 | Novosti

Koncertom klape Cambi i klape Šufit na Brcu u Kaštel Starom službeno je zatvoreno ovogodišnje kaštelansko kulturno ljeto. Prisutni su mogli uživati u sjajnim stihovima klapa poput Neprolazna, Ne more mi bit, Popucale rebatine, Oprosti dušo i Ne diraj moj jubav. Manifestaciju su organizirali KKU Poklade iz Donjih Kaštela i Grad Kaštela, pa su svi posjetitelji tijekom dva i pol mjeseca mogli uživati u stotinu kulturnih i zabavnih događanja diljem grada. U ime Grada Kaštela prisutne su pozdravile pročelnica Sandra Zokić i zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić.

“Mi smo jako zadovoljni. Bilo je tu scenskih priredbi, izložbi, koncerata, ali ribarskih i lovačkih pučkih fešti. Ponosni smo na Večeri dalmatinske pisme, Dane Miljenka i Dobrile i Dane tradicije. Manifestaciju Dana o Miljenku i Dobrili ćemo ubuduće još više brendirati kako bi domaći i strani gosti bili upoznati s tom lijepom kaštelanskom pričom.” – istaknula je zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić.

Riječima zahvale, Kaštelansko kulturno ljeto proglasio je zatvorenim Marko Grozdanić u ime organizatora KKU Poklade iz Donjih Kaštela.