Subota
22.09.2018

Koncertom klapa Rišpet i Cambi svečano zatvoreno 20. Kaštelansko kulturno ljeto

31.8.2018 | Novosti

Koncertom klape Rišpet i klape Cambi na brcu u Kaštel Starom službeno je zatvoreno ovogodišnje 20. Kaštelansko kulturno ljeto. Večer je otvorila domaća klapa Cambi Oliverovom pjesmom “Kad mi dođeš ti”, uslijedila je pozdravna riječ organizatora, Marka Grozdanića iz KKU Poklade iz Donjih Kaštela, a potom se prisutnima obratio gradonačelnik Denis Ivanović

– Ovogodišnji program kulturnog ljeta obuhvatio je više od 80 različitih manifestacija kroz protekla dva mjeseca. Potrudili smo se da svatko pronađe nešto za sebe pa je tako u programu ovogodišnjeg 20. po redu Kaštelanskog kulturnog ljeta bilo različitih koncerata, predstava, izložbi, predavanja, promocija knjiga i dječjih igrokaza. Hvala udrugama i svim sudionicima koji su nam pomogli da i ove godine našim gostima i građanima ponudimo kvalitetan sadržaj – poručio je gradonačelnik Ivanović, dok je pročelnica UO za društvene djelatnosti Sandra Zokić zahvalila svima koji su sudjelovali u organizaciji kulturnog ljeta.

Prisutni su ove večeri mogli uživati u još nekoliko pjesama klape Cambi, da bi klapa Rišpet nastavila svečanost zatvaranja hitovima poput Cesarice, Vrati se, Prsti zapleteni, Šta mi ljube oćeš kazat, Ne more vrime i mnoge druge.