Subota
21.04.2018

Grad u humanitarnoj akciji za Vukovar

13.2.2017 | Novosti

Podsjećamo građane da se Grad Kaštela priključio humanitarnoj akciji „Vukovar živi 365 dana“ koja je pokrenuta od strane vukovarskog branitelja Predraga Mišića – Peđe.

Akcija je započela 25. siječnja i trajati će do 10.travnja sa osnovnim ciljem pomaganja najugroženijem dijelu stanovništva Grada heroja odnosno osobama koje su životne okolnosti dovele u tešku materijalnu, financijsku i zdravstvenu situaciju.
Prikupljanje donacija je u tijeku, a pri završetku, sve prikupljeno će biti uručeno Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, odakle će biti proslijeđene obiteljima Vukovara.
Sukladno mogućnostima svih zainteresiranih građana Grada Kaštela voljnih za sudjelovanje, ugroženim obiteljima trenutno je najpotrebnija hrana, higijenske potrepštine, dječja hrana i oprema za djecu(pelene, vlažne maramice i dr.), bezgultenska hrana..
Ukoliko želite donirati novac za vukovarske obitelji to možete učiniti uplatom na broj računa – HR1024020061500047230- Erste banka.

U humanitarnu akciju uključen je i Crveni križ Grada Kaštela, tako da svoje donacije možete ostaviti u njihovim prostorijama u Kaštel Sućurcu na adresi Braće Radića 1a, od ponedjeljka do petka do 15:00h. Crveni križ će u slučaju većeg obima donacija, potrepštine preuzimati sa vaše adrese, za što se možete javiti u Gradsku upravu na broj 021-205/205.